Wie ben ik?

Cupérusstraat 33 © Wanda Detemmerman 2014 (45 van 78) - versie 2

Ik schrijf voornamelijk over economie, duurzame ontwikkeling, milieu en gezondheid, maar net zo graag over fotografie of human interest. Als freelancer werk ik zowel voor de algemene pers als voor vakbladen, klantenmagazines en overheidspublicaties. Af en toe leid ik ook reeksen en boekprojecten in goede banen.

Ik werk mee aan diverse magazines van sQillsContent Connections en Head Office, voornamelijk (maar niet uitsluitend) in de sfeer van private banking, beleggen en verzekeren. Daarnaast  coördineer ik de bouwbijlagen van Mediahuis (De Standaard/Het Nieuwsblad/Gazet van Antwerpen/Belang van Limburg).

Voor het Nederlandse fotomagazine Shutr interview ik Belgische en internationale fotografen.

In UZ Magazine, het blad voor bezoekers en patiënten van UZ Leuven, laat ik gezondheidsspecialisten aan het woord over hun vakgebied.

Het werk voor De Standaard Economie en De Standaard Weekend staat tegenwoordig op een laag pitje. In De Standaard publiceerde ik een paar jaar lang een rubriek waarin gewone en bekendere mensen vertelden over hun omgang met geld.

Tenslotte produceerde ik ook al een paar boekjes, magazines en brochures in opdracht van Provincie Limburg en Stad Gent over hun streven naar klimaatneutraal. Binnenkort verschijnt een boekje van mijn hand over tien jaar Ecodesignawards van Ovam. En deze brochure (pdf) van de POD Duurzame Ontwikkeling zou eigenlijk iedereen moeten gelezen hebben.

U wil ook gelezen worden? Mailen kan naar jan punt bosteels at gmail punt com.

Geef een reactie